user_mobilelogo

traumpfade 1100

Een netwerk van Traumpfade omspant het gebied van de Rijn-Moezel-Eifel…

Sprookjesachtige landschappen met ruisende beekjes, avontuurlijke rotspartijen, terrasvormige wijngaarden en dorpjes tjokvol traditie: wie wil in deze omgeving niet genieten en ontspannen? De romantische kastelen en burchten langs de Rijn en Moezel en de kegelvormige bergen en kratermeren van de Eifel bieden een rijkdom aan bezienswaardigheden voor iedereen die van natuur en cultuur houdt.

Deze Traumpfade, voor de meer en minder ervaren wandelaar, voor een paar uur of een hele dag, laten u optimaal genieten van de mooie natuur en bieden de ultieme ontspanning. De routes voeren langs smalle, onverharde paadjes, door serene bossen en weelderig bloeiende weiden, langs klaterende beekjes en steile rotspartijen, afgewisseld met adembenemende uitzichten op de Rijn en Moezel. Daarmee laten ze een onuitwisbare indruk achter.

routteplanner traum pfadKwaliteit die wandelaars weten te waarderen...

Alle 26 Traumpfade zijn door het Duitse wandelaarsinstituut als ‘Premium’ wandelroute aangemerkt. Dit staat garant voor de hoogste kwaliteit op wandelgebied. De perfecte bewegwijzering leidt u trefzeker naar uw bestemming. Op regelmatige afstand en op de plekken met het mooiste uitzicht staan comfortabele banken op u te wachten: hier kunt u uitrusten, van het uitzicht genieten of picknicken.

 

website huisje  http://www.traumpfade.info/nl/

 

Lieserpfad

LieserPfad

Feld und Wasser

View more
Eifelsteig

Eifel-Steig

Wandelen in de Eifel

View more
Wandelen in de Rijnland-Palts

Wandelen.

Wandelen in de Rijnland-Palts

View more
Vulkaneifel Natur und Geopark

Natur-Geopark

Het land van maren en vulkanen

View more
Wegwijzer Zuid Limburg

WegwijzerZuid-Limburg

Er valt veel te beleven

View more
Wegwijzer Noord Eifel

Wegwijzer-Eifel

Voor de natuur liefhebber!

View more
Onze Golden Retrievers

Golden-Retrievers

Onze honden

View more
Webdesign Paul Habets

Webdesign-PH 48

Webdesign PH-48

View more