­

stokerijHaus AussenTraditie en vakmanschap

De Brennerei (stokerij) is sinds 1842 in Rockeskyll gevestigd en ook vandaag de dag nog volop in bedrijf. De onderneming is in handen van Ing. Klaus Herrmann en de vijfde generatie Neuerburg, in de persoon van mevr. Anette Neuerburg. Sinds jaar en dag is de verfijnde korenbrandewijn een begrip in de wijde omtrek.

Door het veranderen van smaak- en drinkgewoontes veranderen ook de producten van de Brennerei. Er is naast de vertrouwde Korenbrand nu ook een grote diversiteit aan fruit- en kruidenlikeurenAquavit ’s en seizoens producten. Het assortiment bevat een twintigtal verschillende producten met allen als basis de korenbrandewijn. De Rockeskyller Brennerei mag zich met recht specialist in hoogwaardige sterke dranken noemen.

Plaketten 1A fc027a0bSinds 2006 is de Rockeskyller Brennerei ook de enige “Obstverschlussbrennerei” in de Vulkaan Eifel. Fruit wordt doormiddel van strenge controle en eerste klas brandtechniek omgezet in een hoogwaardige, gegarandeerde kwaliteit vruchtenbrandewijn. De vruchtenbrandewijn of Obstbrände bevatten geen kunstmatige toevoegingen en suiker.

Door duidelijk management, moderne technieken, kwaliteitscontroles, ervaring en vakmanschap streven wij naar een hoogwaardig product. De dranken vallen al enige jaren in de nationale prijzen; de gouden, zilveren en bronzen Prämierungsstelle DLG. 

De rondleidingen in onze Brennerei; “ De Historische Kornbrennerei” of “De Moderne Obstbrennerei”, geven u een kijkje in de keuken van onze productie. Natuurlijk hoort daar  het proeven van enige drankjes bij. De rondleidingen zijn te reserveren voor groepen van 10 tot 50 personen en duren 1 tot 2 uur. Beide  rondleidingen zijn, op aanvraag, ook in het Nederlands te volgen.

U kunt onze producten bekijken en eventueel bestellen op: kaufen - per eMail / per Telefon. Let wel, bestellingen kunnen alleen in de regio Vulkaan Eifel geleverd worden. Verder kunt u ook dagelijks onze dranken verkrijgen in de Brennereiwinkel. Voorproeven is altijd mogelijk.

Wij hopen als kleine familieonderneming uw interesse gewekt te hebben en u op een of andere manier van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

handtekening 01handtekening 02

Rockeskyller Brennerei

Neuerburg GmbH & Co KG

Dorfstraße 43
54570 Rockeskyll

Website: http://www.brennerei-eifel.de/

Telefon: 06591 / 44 50
Telefax: 06591 / 98 21 01

Advertentie

milieusticker

Milieusticker

Een Milieusticker voor Duitsland kunt u online aanvragen op milieusticker-duitsland.nl. Wij leveren de officiële milieusticker, op basis van uw autogegevens. Op basis van uw kenteken bepalen wij of u een groene, of gele sticker nodig heeft.
LEES MEER

 

Advertentie

01 ph 48

Webdesign PH-48

Paul Habets helpt kleine bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website. Evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site. Wij verzorgen tegen een redelijke prijs, een heldere en goed vormgegeven website met als basiselementen: uw logo en een tekst over uw producten en/of diensten.
LEES MEER

 

Advertentie

advertentie limburg

Wegwijzer Zuid-Limburg

Als je ergens écht de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten.
En dat betekent zeker niet stilzitten en niks doen. Maar juist bewust genieten en rust toelaten waardoor je intenser gaat leven. Het rijke religieuze erfgoed biedt ook ruimte voor spiritualiteit. Zonder religieus te hoeven zijn, kun je op zoek naar de zingeving van je leven. Een cadeautje voor jezelf in een wereld waarin je veel ballen hooghoudt en van alles ‘moet’. Als herboren kun je daarna weer het leven van alledag oppakken.
 
LEES MEER

 

Wandelen

01 lieserpfad

Lieserpfad

In twee dagen op het Lieserpad langs de Lieser van Daun naar Manderscheid en naar Wittlich wandelen.
LEES MEER

 

Wandelen

eifelsteig

Eifelsteig

De Eifel - een landschap gecreëerd door de strijd van de elementen. Vuur en water hebben het gebied gevormd, de wind heeft het gesneden. In het midden komt de Eifelsteig het lange afstandspad.
LEES MEER

 

Wandelen

wandernbonn

WandernBonn

Schon als Kind waren meine Eltern mit uns fast jedes Wochenende in der Eifel. Meist ist eine befreundete Familie mit deren Kindern mitgefahren und wir haben so gemeinsam die Sonntage in der Eifel verbracht und waren viel unterwegs.
LEES MEER

 

Natuurpark

geopark

Natuurpark Vulkaneifel

Het Natuurpark Vulkaneifel en Geopark Vulkaneifel. Onderweg in het land van de maaren en vulkanen. Een landschap met middelgebergte in het hartje van Europa.
LEES MEER

 

­