­

Vakantie op de de boerderij met paarden, Logeerboerderij, vakanties voor kinderen en gezinnen, vakantiewoningen, vakantie huizen, appartements.

Welkom op de stoeterij Pfauenhof
Gezinsvakantie met goed gevoel in harmonie met de natuur

In de vulkanische Eifel met zijn beroemde kratermeren, is het Pfauenhof gelegen aan de rand van de Utzerath in een weilandvallei, omringd door bossen. Hier kunt u uw droom van het landleven beleven. We laten onze gasten graag proeven van de liefde voor de natuur en het genot van de vele dieren. Wij fokken al 30 jaar met passie nobele volbloedpaarden.

Voor kinderen, die zijn in het bijzonder welkom hier, wacht er een volledige menagerie van dieren. 25 paarden, merries met veulens, lieve Welshponies en goede rijpaarden, de ezel Grisella, 2 Dalmatier-honden, katten, konijnen, kippen en natuurlijk de pauwen.

In de 6 vakantie-appartementen voor 2-6 personen, comfortabel en met veel sfeer, voelt u uzelf meteen op uw gemak en op de verzorgde stoeterij-terreinen, met haar kleurrijke bloemen, kunt u uw gedachten de vrije loop laten gaan.

In het dorp ligt het 400 jaar oude vakwerkhuis voor de romanticus met een open haard, ingericht met veel antiek.

Actieve vakantie beleven: paardrijlessen voor alle leeftijden, begeleide buitenritten, pony wandelingen met picknick, rij-spelen, Unimog ritten, barbecue aan een schone beek met kampvuur, stokbrood en rode wijn gratis. De schuur, de boomhut en onze herderswagen en niet in het minst de vreugde van de vele dieren - een boerderij en rijervaring op een bijzondere en onvergetelijke manier!

Zo goed kan een vakantie op het Pfauenhof zijn! Country living op z'n best. Of het nu een grote vakantie – een break –  een weekend of een geplande familiereünie bij ons is!

Wij kijken uit naar uw bezoek

 

Gestüt Pfauenhof
Egon en Dorle Kessler
Mühlenweg 2-4 
54552 Utzerath

 

website huisje  http://www.ferien-gestuet-pfauenhof.de/

website huisje  http://www.utzerath-eifel.de/

Wandelen

01 lieserpfad

Lieserpfad

In twee dagen op het Lieserpad langs de Lieser van Daun naar Manderscheid en naar Wittlich wandelen.
LEES MEER

 

Wandelen

eifelsteig

Eifelsteig

De Eifel - een landschap gecreëerd door de strijd van de elementen. Vuur en water hebben het gebied gevormd, de wind heeft het gesneden. In het midden komt de Eifelsteig het lange afstandspad.
LEES MEER

 

Wandelen

wandernbonn

WandernBonn

Schon als Kind waren meine Eltern mit uns fast jedes Wochenende in der Eifel. Meist ist eine befreundete Familie mit deren Kindern mitgefahren und wir haben so gemeinsam die Sonntage in der Eifel verbracht und waren viel unterwegs.
LEES MEER

 

Natuurpark

geopark

Natuurpark Vulkaneifel

Het Natuurpark Vulkaneifel en Geopark Vulkaneifel. Onderweg in het land van de maaren en vulkanen. Een landschap met middelgebergte in het hartje van Europa.
LEES MEER

 

­