­

header wassermuhlewassermuhleEen oase van rust vind je in de Vulkaneifel niet ver van Gerolstein. In de Densborner Wassermühle die uit de 18 de eeuw stamt, werd vroeger het graan uit de omgeving gemalen. Nu gebruiken we de molen om stroom mee op te wekken en malen we voor eigen gebruik.

Wij verheugen ons om gasten te mogen ontvangen in onze nieuwe B&B kamers U kunt ook bij ons kamperen of in de Yurt verblijven. Op het molenterras kunt u ‘Kaffee und Kuchen’ en zelf gebakken brood nuttigen onder zacht ruisende begeleiding van het waterrad. Wij organiseren Workshops waarin onze bezoekers kunnen graan malen en brood en pizza bakken. Bezoek ons en laat u door de idylle fascineren.

Ik ben Anne-Marion en ik ben een educatief  zelfverzorgend belevenispark aan het opbouwen, van zaadje tot op het bord.

header keukenHet is een levendig project waar een ieder iets van zichzelf kan inbrengen, neehelpen/meedoen in elke vorm.

Ik zou dat graag samen doen door / met voor allen jong/oud –dik/dun – blank/gekleurd – plaatselijke/toeristen/toegetrokkene – gehandicapt/niet gehandicapt – christelijk/niet christelijk eenvoudig voor en met iedereen als plaats van ontmoeting waar men gezamelijk de tuin doet – bakken in de houtoven – de dieren verzorgen – geweldige spullen maken voor in de kunsttuin – vogelaar en belevenis pad.

Een plaats van ontmoeting!

Wij spreken Nederlands, Duits, Engels en Frans

logo densborner wassermuhle 

http://densbornerwassermuehle.de/

­