­

 01 eifel film buhne

Eifel Film Bühne
Aachenerstr. 15
54576 Hillesheim
Tel.: 0 65 93 / 212
Fax.: 0 65 93 / 98 84 033

website huisje  http://www.eifelfilmbuehne.de/


01 theater koblenz  02 theater koblenz

 

Theater Koblenz
Clemensstraße 5
56068 Koblenz

E-Mail: 

website huisje  http://www.theater-koblenz.de/


01 Trier Theater

Theater Trier
Am Augustinerhof
54290 Trier

website huisje  http://teatrier.de/


logo kinipallast daun 

 
De bioscoop is heel eenvoudig te bereiken en bied veel parkeerplaatsen aan de aangrenzende parkeerplaats. In alle vier de zalen beleef je een bijzondere sfeer.
De verbouwde bioscoopzaal bezit zeer comfortable fauteuils voor een mooie en ontspannende film.

Voor invalide zijn speciale ingangen. 

 

Kinopalast Vulkaneifel
Leopoldstr. 31
54550 Daun
 
+49 (0)6592-173663
 

website huisje  http://kino-daun.de/kino/home/city138

  01 Kinopalast Vulkaneifel   02 Kinopalast Vulkaneifel   03 Kinopalast Vulkaneifel


 

klassiek logoZeer gewaardeerde dames en heren, lieve vrienden van klassiek op de Vulkaan. De spraak die de muziek overschrijd grenzen en verbind mensen van alle leeftijdsgroepen en nationaliteiten. Wij nodigen u hartelijk uit voor een ontmoeting van natuur en kultuur in de exclusieve Vulkaaneifel. Geniet u muzikale culinaire bijzonderheden in het land van de Maare en Vulkanen. Verheug u op onvergetelijke momenten in de muziekzomer 2011.
 
Uw team van klassiek op de Vulkaan.
 
 
klassiek 01  klassiek 03  klassiek 02

Advertentie

milieusticker

Milieusticker

Een Milieusticker voor Duitsland kunt u online aanvragen op milieusticker-duitsland.nl. Wij leveren de officiële milieusticker, op basis van uw autogegevens. Op basis van uw kenteken bepalen wij of u een groene, of gele sticker nodig heeft.
LEES MEER

 

Advertentie

01 ph 48

Webdesign PH-48

Paul Habets helpt kleine bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website. Evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site. Wij verzorgen tegen een redelijke prijs, een heldere en goed vormgegeven website met als basiselementen: uw logo en een tekst over uw producten en/of diensten.
LEES MEER

 

Advertentie

advertentie limburg

Wegwijzer Zuid-Limburg

Als je ergens écht de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen en de vele faciliteiten is dit de ideale plek om te onthaasten.
En dat betekent zeker niet stilzitten en niks doen. Maar juist bewust genieten en rust toelaten waardoor je intenser gaat leven. Het rijke religieuze erfgoed biedt ook ruimte voor spiritualiteit. Zonder religieus te hoeven zijn, kun je op zoek naar de zingeving van je leven. Een cadeautje voor jezelf in een wereld waarin je veel ballen hooghoudt en van alles ‘moet’. Als herboren kun je daarna weer het leven van alledag oppakken.
 
LEES MEER

 

Wandelen

01 lieserpfad

Lieserpfad

In twee dagen op het Lieserpad langs de Lieser van Daun naar Manderscheid en naar Wittlich wandelen.
LEES MEER

 

Wandelen

eifelsteig

Eifelsteig

De Eifel - een landschap gecreëerd door de strijd van de elementen. Vuur en water hebben het gebied gevormd, de wind heeft het gesneden. In het midden komt de Eifelsteig het lange afstandspad.
LEES MEER

 

Wandelen

wandernbonn

WandernBonn

Schon als Kind waren meine Eltern mit uns fast jedes Wochenende in der Eifel. Meist ist eine befreundete Familie mit deren Kindern mitgefahren und wir haben so gemeinsam die Sonntage in der Eifel verbracht und waren viel unterwegs.
LEES MEER

 

Natuurpark

geopark

Natuurpark Vulkaneifel

Het Natuurpark Vulkaneifel en Geopark Vulkaneifel. Onderweg in het land van de maaren en vulkanen. Een landschap met middelgebergte in het hartje van Europa.
LEES MEER

 

­