­

De kerstmarkt van Cochem wordt elk jaar gehouden op het marktplein van de stad. Het is een traditionele gezellige kerstmarkt. De kerstmarkt maakt van Cochem, het kleinste stadje van de Moezel, een betoverend geheel!

Wat is er te doen tijdens de kerstmarkt?

Tijdens de kerstmarkt van Cochem wordt de 'Burgweihnacht' op de Reichsburg gehouden. In een kerststal met echte dieren wordt het kerstverhaal gespeeld. Daarnaast zijn er een winterwandeling of een winterboottocht op de Moezel.

Datum en Openingstijden kerstmarkt Cochem

30 november - 23 december 2018 
ma - zo 11:00 - 18:00
Burgweihnacht op 15 en 16 december van 13.00 tot 18.00. Toegangsprijs bedraagt 6 euro volw, 3 euro kind en 16 euro per gezin.

Wandelen

01 lieserpfad

Lieserpfad

In twee dagen op het Lieserpad langs de Lieser van Daun naar Manderscheid en naar Wittlich wandelen.
LEES MEER

 

Wandelen

eifelsteig

Eifelsteig

De Eifel - een landschap gecreëerd door de strijd van de elementen. Vuur en water hebben het gebied gevormd, de wind heeft het gesneden. In het midden komt de Eifelsteig het lange afstandspad.
LEES MEER

 

Wandelen

wandernbonn

WandernBonn

Schon als Kind waren meine Eltern mit uns fast jedes Wochenende in der Eifel. Meist ist eine befreundete Familie mit deren Kindern mitgefahren und wir haben so gemeinsam die Sonntage in der Eifel verbracht und waren viel unterwegs.
LEES MEER

 

Natuurpark

geopark

Natuurpark Vulkaneifel

Het Natuurpark Vulkaneifel en Geopark Vulkaneifel. Onderweg in het land van de maaren en vulkanen. Een landschap met middelgebergte in het hartje van Europa.
LEES MEER

 

­