­

Koblenz heeft een mooie kerstmarkt De Nikolausmarkt in Koblenz-Ehrenbreitstein genaamd. Deze kerstmarkt wordt gehouden op de Münzplatz, Am Plan, Jesuitenplatz, Rathausplatz, Vorplatz Liebfrauenkirche en op de Zentralplatz. De kerstmarkt is gezellig op de grote pleinen van Koblenz. Een echte kerst ervaring!

Datum Kerstmarkt Koblenz

23 november tot 22 december 2017
Openingstijden: maandag tot en met donderdag 10 tot 20 uur 
Vrijdag en zaterdag: 10 tot 21 uur
Zondag en feestdagen: 11-20 uur
Dodenherdenling zondag 22 november, 2015, gesloten

Meer informatie over de kerstmarkt van Koblenz

De kerstmarkt Koblenz vindt plaats in de historische binnenstad van Koblenz. Kerstkraampjes bevinden zich op de volgende straten en pleinen: Münzplatz, Am Plan, Entenpfuhl, Jesuitenplatz, Rathausplatz und Vorplatz Liebfrauenkirche. Naast het oude centrale plein is er een schaatsbaan. 
De kerstmarkt is één van de grootste in Rijnland-Palts. U loopt vanaf de oude stad zo naar de winkelstraten.

Wandelen

01 lieserpfad

Lieserpfad

In twee dagen op het Lieserpad langs de Lieser van Daun naar Manderscheid en naar Wittlich wandelen.
LEES MEER

 

Wandelen

eifelsteig

Eifelsteig

De Eifel - een landschap gecreëerd door de strijd van de elementen. Vuur en water hebben het gebied gevormd, de wind heeft het gesneden. In het midden komt de Eifelsteig het lange afstandspad.
LEES MEER

 

Wandelen

wandernbonn

WandernBonn

Schon als Kind waren meine Eltern mit uns fast jedes Wochenende in der Eifel. Meist ist eine befreundete Familie mit deren Kindern mitgefahren und wir haben so gemeinsam die Sonntage in der Eifel verbracht und waren viel unterwegs.
LEES MEER

 

Natuurpark

geopark

Natuurpark Vulkaneifel

Het Natuurpark Vulkaneifel en Geopark Vulkaneifel. Onderweg in het land van de maaren en vulkanen. Een landschap met middelgebergte in het hartje van Europa.
LEES MEER

 

­