­

De romantische en nostalgische sfeer van Trier in 2017, De 38ste kerstmarkt van Trier.

De beste manier om in kerststemming komen dan op één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland en Moezel.

In 95 versierde houten martkramen vindt u een ruime keuze aan kerstartikelen, houten speelgoed, kaarsen, handgeblazen en gegraveerd glaswerk, cadeautjes, aardewerk en nog veel meer.
Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd: braadworsten, aardappelpannenkoeken, zoetigheden, warme thee en gekruide warme wijn.
Trier heeft een schilderachtige kerstmarkt midden op een middeleeuwse marktplein in het zicht van de imposante Dom kerk .
Op de 95 versierde marktkramen vindt je een ruime keuze aan kerstartikelen, houten speelgoed, kaarsen, handgeblazen en gegraveerd glaswerk, cadeautjes, aardewerk en nog veel meer.
Uiteraard zijn er ook de braadworsten , aardappelpannenkoeken en andere typische gerechten uit de Moezel te vinden. De verschillende winkelstraten rond de markt zijn ook weeldig verlicht .
De kerstmarkt zelf is een klasieke kerstmarkt zoals de andere markten , maar de Romanische gebouwen rond de markt maakt het wel iets bijzonder .

Datum Kerstmarkt Trier

Datum: maandag 27 november tot vrijdag 22 december 2017
Maandag tot en met woensdag: 10.30 tot 20.30 uu
Donderdag tot en met zaterdag: 10.30 tot 21.30 uur 
Zondag: 11 tot 20:30 uur

Website:  http://www.trierer-weihnachtsmarkt.de/nl/

Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rKKzzqYpZDk

Wandelen

01 lieserpfad

Lieserpfad

In twee dagen op het Lieserpad langs de Lieser van Daun naar Manderscheid en naar Wittlich wandelen.
LEES MEER

 

Wandelen

eifelsteig

Eifelsteig

De Eifel - een landschap gecreëerd door de strijd van de elementen. Vuur en water hebben het gebied gevormd, de wind heeft het gesneden. In het midden komt de Eifelsteig het lange afstandspad.
LEES MEER

 

Wandelen

wandernbonn

WandernBonn

Schon als Kind waren meine Eltern mit uns fast jedes Wochenende in der Eifel. Meist ist eine befreundete Familie mit deren Kindern mitgefahren und wir haben so gemeinsam die Sonntage in der Eifel verbracht und waren viel unterwegs.
LEES MEER

 

Natuurpark

geopark

Natuurpark Vulkaneifel

Het Natuurpark Vulkaneifel en Geopark Vulkaneifel. Onderweg in het land van de maaren en vulkanen. Een landschap met middelgebergte in het hartje van Europa.
LEES MEER

 

­