user_mobilelogo

herfst

Beste lezers,

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van Eifelbooking. In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in de Eifel, met betrekking tot een vakantie in Eifel en de maandelijkse activiteiten in het gebied.

Eifel tijdens de herfst 2015

Wanneer het hoogseizoen tot zijn einde komt en de dagen korter worden, begint de tijd van de genieters. De Eifel biedt zich aan voor de Herfstvakantie. De herfst in de Eifel is een van de mooiste seizoenen. De bossen kleuren prachtig in rode en gele tinten, waardoor de Eifel misschien wel de meest aantrekkelijke periode in het jaar is, vooral voor wandelingen, fietsroutes, motortochen en autotoritjes. Vooral in september en oktober is de kans op zijn grootst om van een gouden herfst te genieten tijdens de herfstvakantie in de Eifel, zelfs vaak nog met veel zonnige dagen. Regio’s zoals de Vulkaaneifel met zijn prachtige meren en de plateaus van de Hoge Venen hebben in de herfstmaanden een bijzondere sfeer - ideaal voor een Herfstvakantie in de Eifel. En nog een voordeel, je hoeft tijdens de herfst de Eifel niet te delen met honderdduizenden andere toeristen: op veel plaatsen is in de Eifel de rust teruggekeerd. Dit resulteert in een ontspannen herfstvakantie in de Eifel.

Tijdens de herfst in de Eifel zijn er ook vele festivals en evenementen voor jong en oud. Naast de traditionele kermis festiviteiten is de herfst in de Eifel het seizoen van de oogst, de tijd van de bier- en wijnfestivals. Ook kunt u tijdens uw herfstvakantie in de Eifel deelnemen aan een middeleeuwse markt met ridderspelen of bezoek een van de concerten, festivals en feesten eind oktober tijdens Halloween. Voor natuurliefhebbers worden er vele wandelingen en andere excursies georganiseerd, zodat u kunt genieten van de kleurrijke natuur tijdens de herfst in de Eifel.

Lieserpfad

LieserPfad

Feld und Wasser

View more
Eifelsteig

Eifel-Steig

Wandelen in de Eifel

View more
Wandelen in de Rijnland-Palts

Wandelen.

Wandelen in de Rijnland-Palts

View more
Vulkaneifel Natur und Geopark

Natur-Geopark

Het land van maren en vulkanen

View more
Wegwijzer Zuid Limburg

WegwijzerZuid-Limburg

Er valt veel te beleven

View more
Wegwijzer Noord Eifel

Wegwijzer-Eifel

Voor de natuur liefhebber!

View more
Onze Golden Retrievers

Golden-Retrievers

Onze honden

View more
Webdesign Paul Habets

Webdesign-PH 48

Webdesign PH-48

View more